Untitled
02 sep 2017
week 220: 25 t/m 31 augustus

Op 25 augustus hadden Bas en Laura, geen idee hoe ze het voor elkaar gekregen hebben, zelf Eline opgebeld . ’s Middags zijn we met tante Maartje, Eline en Yara naar de Speuldries geweest. Er waren ook weer veel kindjes van school en Bas en Laura hebben fijn gespeeld.
We vierden op 26 augustus mijn verjaardag voor de familie. Het was erg mooi weer en Bas en Laura hebben heel fijn gespeeld met Eline, Esther, Amy en Mila.
Op 27 augustus zijn we ’s middags bij Hein en Willemiek op bezoek geweest. Bas en Laura hebben fijn in de tuin en in het zwembad gespeeld met Sanne en Evy en we hebben gezellig met zijn allen gebarbecued.
Laura vond het heel spannend om op 28 augustus, de 1e schooldag na de vakantie, weer naar school te gaan. Het continurooster startte vandaag en het was een lange dag voor Laura. Ze kwam erg moe uit school. ’s Middags kwamen opa en oma Van Aerle gezellig op bezoek. Na het avondeten hebben Bas en Mark samen op de Wii gespeeld en heb ik gezellig met Laura gekleurd.
Op 29 augustus wilde Laura na school bij Sem gaan spelen. Het was erg warm weer en ze hebben fijn met water gespeeld. Sems broer Robin en hun neefje Fynn en nichtjes Nala en Reva waren er ook.
We hebben op 30 augustus na school weer gezellig bij opa en oma geluncht, samen met tante Maartje en Eline. Op school had Laura afgesproken dat ze bij Ly zou gaan spelen. Omdat ze moe was en bij Nijn wilde blijven, wilden ze na de lunch niet meer naar Ly. Toen ik haar voorstelde om Nijn dan maar mee te nemen naar Ly, wilde ze er toch gaan spelen. Toen ik Laura weer ging ophalen, wilde ze niet mee naar huis. Ze klampte zich aan de glijbaan vast, zodat ik haar er bijna niet vanaf kreeg en toen ze eindelijk van de glijbaan los was, deed ze haar schoenen niet aan en werkte ze me behoorlijk tegen toen ik haar haar schoenen aan wilde doen. Het was best genant… .
Op 31 augustus heb ik geholpen met overblijven op school. Tijdens het eten heb ik bij Laura’s klas geholpen. Ze vroeg veel aandacht en ze wilde dat ik haar overal mee hielp, terwijl ze de meeste dingen prima zelf kon doen. Bij het surveilleren op het schoolplein heeft Laura steeds met mij mee rond gelopen. Na school kwam Sem bij Laura spelen en Jule bij Bas. Het was een drukke boel, maar ze hebben fijn gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative